Spotify обяви – Джена е с 50К

Spotify обяви – Джена е с 50К
Слушай в Стрийминг Платформите

Със специална промо карта най-популярната у нас стрийминг-платформа Spotify обяви, че Джена вече се радва на 50 хиляди последователи. Нейният профил, събрал пълната й дискография, е много популярен сред меломаните. За да поддържат този интерес музикална компания “Пайнер” и самата Джена не спират да работят по нови музикални проекти.
2
За първите 8 месеца на 2023 година Джена подари на своите почитатели две самостоятелни и една дуетна песен. На 8 февруари премиера в PlanetaOfficial-YouTube направи “Сърце от лего” и към днешна дата видеоклипът се радва на почти 5 милиона и 500 хиляди преглеждания. Три месеца по-късно Джена и Sofia Danezi зарадваха почитателите на балканските ритми с общото си парче “Dio matia/ Две очи”. Видеоклипът на песента набра голяма популярност и днес е гледан почти 4 милиона и 400 хиляди пъти.

Последната песен, която Джена ни представи в последния ден на юли е със заглавие “Има ли рожденик”. Тя е по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст – на Анастасия Мавродиева, Лора Димитрова и Джена. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex. За един месец гледанията на клипа в PlanetaOfficial са близо 900 хиляди и непрекъснато растат.

“Не случайно ви представям тази песен през летния сезон. Забавлявайте се и нека има добро настроение. Честит рожден ден на всеки празнуващ!”, обърна се Джена към меломаните.

Те и отвърнаха с много любов:

“Джена, имаш такъв уникален глас! Дано да ни изненадаш и с някоя уникална балада… Браво, Джена! Страхотно лятно и свежо парче, ще се избухва… Брутално изпяване! Клипът също е много як… Джена е божествена… Сипвам си по едно за Джена и две за Планета и Пайнер, разбиват тази година! Спрете се, изгорях от тези Хитовее! Браво, мога цял живот да се кефя и пак няма да ми стигне!”

КАТЕГОРИИ