“Спри да ми досаждаш” на Джена полага основи на нова творческа линия

“Спри да ми досаждаш” на Джена полага основи на нова творческа линия

В официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official бе представен най-новия музикален проект на Джена “Спри да ми досаждаш”. За новия си сингъл певицата се довери на творческия екип, създал “Песента на 2014” – “Моли се да не почна”, композитора Йорданчо Василковски – Оцко и поетесата Мариета Ангелова. Песента е с модерно и клубно звучене, което със сигурност ще допадне на младите хора, към които е насочен този проект. Тази линия е водеща и във видеоклипа към “Спри да ми досаждаш”, за видеореализацията на който Джена за първи път работи с режисьора Николай Шопов.
Изпълнителката и творческият екип обединяват идеи и усилия, за да ни представят един наистина различен проект, който полага основите на нова творческа линия, която ще следва певицата през 2015 година. Джена разкрива своите артистични заложби, като се превъплъщава в ролята на студентка, а заедно с нея в клипа участие вземат и нейни почитатели, които също са студенти и самата тя покани да се включат във видеото.
В “Спри да ми досаждаш” ще видим звездата в една нова и много много различна светлина, в унисон с която е и визията на Джена.
За своя стайлинг певицата отново работи с Маурицио Пироло – коса и стил и Борислав Соколов – Бони за грим, аксесоари и бижута. По време на снимките на клипа певицата реализира и фотосесия с фотографа Виктория Сиракова.

КАТЕГОРИИ