Среща с Биляниш в “20 години “Планета”

Среща с Биляниш в “20 години “Планета”

Тази седмица в “20 години “Планета” зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K се срещат с Биляниш – една красива певица, която знае как да грабне публиката и да я увлече след себе си. В предаването изпълнителката не крие, че да попадне в най-добрата музикална компания в България, за нея е било мечта.

“В душата си съм в “Пайнер” цял живот. “Пайнер” са моят дом и моето семейство. Всички си мислят, че да имаш продуцент е много задължаващо и един вид затвор, а в “Пайнер” аз се чувствам свободна да правя каквото пожелая…” - категорична е Биляниш пред водещата Галя Димитрова. - Не бих заменила продуцентите си за нищо на света, защото тук най-накрая получавам нужната подкрепа, контакти, поле за изява, за да мога да творя спокойно и да се развивам. Много по-лесно се работи, когато имаш компания зад гърба си. Винаги заедно сме по-силни. Пробвала съм и другия вариант - да се справям сама и е много по-трудно.”

2
Биляниш твори в едни нелеки години за българската музика, но казва, че за нея времената нямат значение, защото с нейните колеги трябва да са адаптивни като артисти, да работят, въпреки обстоятелствата. Тя не крие, че публиката сега не е като тази преди 2-3 години, но не бива изпълнителите да бездействат, да се самосъжаляват или обвиняват за ситуацията. Това не е конструктивно, затова трябва да се върви напред. Колелото на живота се върти и има надежда за по-хубави дни, смята певицата.

КАТЕГОРИИ