“Стано, Стано“ оживява в изпълнение на Татяна

“Стано, Стано“ оживява в изпълнение на Татяна

Татяна неведнъж е споделяла, че българският фолклор има специално място в нейното сърце, че това е музиката, с която е закърмена и е свързана голяма част от нейния живот. Неслучайно всяка година тя се старае паралелно с поп фолк проектите, по които работи, да представя и фолклорни песни. След като през юни ни пренесе в Родопите с “Девойко мари, хубава”, сега Татяна представя своята интерпретация на обичаната народна мелодия - “Стано, Стано“. Видеоклипът вече може да бъде гледан в официалния канал телевизия “Планета Фолк“ в YouTube - Planeta Folk Official. Премиерата й изпълнителката посвещава на своята майка, която преди година напусна този свят след нелеп инцидент.

“Майка ми винаги ме е насърчавала се занимавам с музика, да пея, да се развивам и да давам максимума от себе си. Утре се навършва година от нейната кончина и искам да посветя тази специална песен на нея“, споделя Татяна пред www.planeta.tv.

За видеореализацията на “Стано, Стано“ певицата се довери на режисьора Петьо Картулев, а специално участие във видеоклипа има и танцова формация “Пловдивъ“.
За своите почитатели Татяна разкрива, че в проект вече е и фолклорен албум, който ще събере най-хубавите й мелодии в този жанр, а в него ще присъстват песни от различни краища на България.

 

КАТЕГОРИИ