Стара Загора посреща Веселин Маринов

Стара Загора посреща Веселин Маринов
Слушай в Стрийминг Платформите

Тази вечер обновеният и реконструиран Летен театър на Стара Загора ще бъде привлекателен център за всички заралии и техните гости. Градът на липите посреща  един от най-обичаните изпълнители на България – Веселин Маринов.

“Скъпи почитатели, остава по-малко от седмица до началото на Лятното турне. Нямам търпение за срещите ни край морския бряг, а преди това - в Плевен, Русе и Стара Загора.”, написа Веселин Маринов в навечерието на големия летен музикален тур.

2
А самото Лятно турне Веселин Маринов този  път стартира от Плевен на 23 юли, следващият град бе Русe – на 24 юли и ето, че е време и в Стара Загора да аплодират песните на любимия си изпълнител. А публиката наистина е нетърпелива:

“Нямаме търпение да ни зареждате положително с вашата прекрасна музика и енергия... Това се казва хъс за работа. Адмирации, господин Маринов! Чакаме с нетърпение концерта Ви във Варна… Всяко Ваше изпълнение е празник за душата! Бъдете здрав!... Това ще бъдат прекрасни концерти с чудесни песни и неповторима енергия. Успех!”

И за това Лятно турне Веселин Маринов излиза на сцената със своя оркестър, за да представи обичани и желани песни. Следващите обявени дати от турнето са: 30 юли – Варна, Летен театър, 3 август – Бургас, Летен театър и 4 август – Созопол, Летен театър. Именно в Созопол тази година певецът ще посрещне на сцената и своя рожден ден.

КАТЕГОРИИ