“Старата ни песен” донесе много хубави емоции за Преслава

“Старата ни песен” донесе много хубави емоции за Преслава

Голямата музикална изненада в първия ден на август се нарича “Старта ни песен”. Тя дойде от Преслава и с нея певицата изпълни желанието на своите почитатели при избор на нов хит, с който да ги зарадва. Преслава предложи на феновете откъси от две песни – “Старата ни песен” и “Нищо”, и те имаха шанса да определят коя от двете да направи своята премиера на 1 август.
“Старата ни песен” по музика и аранжимент на Велислав Драганински и текст на Петя Радева събра повече гледания и харесвания и заслужено Преслава й даде предимство. Но и откъсът на “Нищо” се хареса на почитателите на поп-фолка и те с нетърпение очакват появата на оригиналния видеоклип.
2

“Преслава е изключително талантлива певица с феноменален глас и неповторима вокална техника! Точно заради това тя е една от най-обичаните певици в България вече 20 години!… Тази жена е огън, няма втора като Преслава! Пораснах с песните на Преси, на 22 съм и още я обичам, както от преди... Преслава е РЕЛИГИЯ! Най-обичаната вече 20 години! Хайде да идва вече концерта, че не се търпи това чакане... Най-добрата… Кралица… Красота, чар, професионализъм, брилянтен глас - едно име Преслава! Обичаме те!... Тази песен е точно в твоя стил. Още като пусна откъсите от двете песни стана ясно, че ще са големи хитове. Просто номер едно️…  Все пак си чакам моя фаворит - “Нищо”… За хубавата и качествена музика, няма сезони. Слуша се по-всяко време и навсякъде. Добре, че е Преслава да направи нещо различно от баналните кючеци… Много харесвам самочувствието и професионализма, с който успяваш да завладееш сърцата на хората! Харесвам всяка твоя песен и благодаря за всяка предишна и следваща от тук нататък! Браво на целия екип…”, това е само част от констатацията, която феновете дават за новата песен на Преслава.

Певицата вече е край морето, за да представи новата си песен в нощните клубове. Утре вечер тя гостува в Приморско, а цялата следваща седмица остава по Черноморието, защото й предстоят срещи с феновете в Созопол, Слънчев бряг и Китен.

 

КАТЕГОРИИ