Stars с Малката на рождения й ден

Stars с Малката на рождения й ден

В традиция се превърна телевизия “Планета“ да отправя поздрав към зрителите с любими песни на изпълнителите на “Пайнер“ в деня на техния рожден ден. На 10 април празнува Малката, а това е повод именно тя да ни поднесе поредна доза хитове в предаването Stars по Planeta 4K. Началото ще поставим точно в 15:30 часа, с което даваме старт на празника и хубавите емоции.
Предвид епидемиологичната обстановка в страната, Малката за втора поредна година ще отбележи рождения си ден далеч от сцената, но пък новината за предстоящето рестартиране на нощния живот в страната от 29 април определено е един от най-хубавите подаръци за певицата. Тя очаква с нетърпение отново да се качи на клубната сцена и да отправи на живо музикален поздрав към феновете си.

За Малката изминалата година донесе много успехи в професионален план, защото всичките проекти с нейно участие се харесаха на меломаните и трайно се настаниха в класациите. Заглавия като “И това ще отмине“, “Не се отказват“, “Локдаун“ и “Тарантула“  продължават да са сред най-търсените в YouTube, а със сигурност изпълнителката подготвя и нови интересни песни, които предстои да промотира в следващите месеци.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Малката с пожелания за още повече успехи, много щастие и най-вече здраве!

 

КАТЕГОРИИ