Стефани празнува рожден ден в “Приказките”

Стефани празнува рожден ден в “Приказките”

Едно от новите попълнение в звездния отбор на “Пайнер” – Стефани избра да посрещне рождения си ден с шумно парти на много емблематично място за поп-фолка – комплекс “Приказките” край Харманли. Певицата e родена на 12 февруари и съвсем очаквано празникът за нея ще започне в съботната нощ на 11-ти, когато ще бъде на сцената в “Приказките”. Стефани е особено щастлива от този факт, но още по-възторжени са нейните почитатели в района, защото за първи път могат да се докоснат отблизо до песните й.

“С нетърпение очаквам моя 31-ви рожден ден. Тази година той е много вълнуващ и специален, така го усещам, защото ще пея в Комплекс “Приказките” и ще правя това, което най-много обичам, а именно да радвам феновете и да имам контакт с тях. Това е най-добрия подарък, който мога да получа… 2023 година за мен е специална. Вярвам, че ще бъде много успешна в живота ми. Благодаря на музикална компания “Пайнер” за доверието и подкрепата във всичко, което правя!”, сподели Стефани само няколко дни преди своя личен празник.

2
Стефани е почти на финала на своята най-нова песен. До край на месеца й предстои да заснеме видеоклип и с нетърпение очаква премиерата в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” вярват в творческия хъс на Стефани. Специално за рождения ден, заедно с Комплекс “Приказките” са подготвили изненада и вярват, че ще успеят да зарадват певицата.

КАТЕГОРИИ