Стефани се присъедини към “Пайнер”

Стефани се присъедини към “Пайнер”

Стефани е добре познато име в поп-фолка и зад гърба си има много песни, с които е разпознаваема за публиката. Освен като изпълнител тя се изявява и като автор на музика и текстове. Написала е песни, както за себе си, така и за много свои колеги в жанра. Завършила е 144 СУ “Народни будители” в столицата с музикална паралелка, а нейна преподавателка е била проф. Бинка Добрева, от която е научила много за музиката. Днес Стефани е студентка в ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград със специалност “Музикална педагогика”, а неин ментор отново е проф. Бинка Добрева.
2

“Пеенето и музиката за мен са целия ми живот. Пея от съвсем малка и като ученичка съм участвала в много музикални фестивали. Обожавам да работя с оркестър, с добри музиканти, защото така взаимно се допълваме и надграждаме.”, не крие Стефани.

Извън музиката Стефани държи много на спорта и почти всеки ден поддържа форма. Не обича самотата, затова харесва да бъде с приятели, да се забавлява или да обикаля България. В момента певицата работи по нова песен, на която предстои да се заснеме и видеоклип, а премиерата ще бъде в YouTube канала - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ