Стилът си има име - “Канарите”

Стилът си има име - “Канарите”

В навечерието на Празника на българската писменост и култура - 24 май, оркестър “Канарите” ще изненадат почитателите на българската народна музика с нов албум. За негово заглавие музикантите са избрали “Стилът си има име - Канарите”. И наистина повече от 40 годините те са доказали, че могат да правят качествена и стилна музика, авторски композиции на Атанас Стоев - Канара, които остават във времето. Новият албум ще подари 9 нови фолклорни мелодии, напълно издържани в духа на “Канарите”. Част от песните се изпълняват от солистките на оркестъра - Надя Стоева и Снежана Донева, а в други Атанас Стоев - младши и Джена. Със своята мелодичност се отличава “Да можеш да обичаш” - дует на Атанас и Надя Стоеви.

Тези дни оркестър “Канарите” са край морето, за да заснемат голяма част от новите си музикални предложения.

“Очаквайте, приятели, много скоро новите видеореализации към предстоящия нов албум на орк. “Канарите”, които тези дни ще бъдат заснети в нашите красиви Черноморски градове - Несебър и Созопол”, написаха музикантите в социалната мрежа.

За новите фолклорните клипове оркестъра отново се довери на режисьора Радослав Георгиев, който обещава, че първата премиера ще бъде в празничния 24 май. 

КАТЕГОРИИ