“Страх“ даде горещо музикално начало на 2021 в PlanetaOfficial

“Страх“ даде горещо музикално начало на 2021 в PlanetaOfficial
Слушай в Стрийминг Платформите

Музикално начало на новата 2021 година в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube - PlanetaOfficial дава песента “Страх“ на Кирил Атанасов ft. Ивета Костова. Това е първата видеопремиера и в ефира на телевизия Planeta 4K, за която феновете са категорични, че е хит. Те твърдят още, че силният старт предвещава успешна година в поп-фолка, изпълнена с много хубави песни.

“Благодаря на всички, които дадоха частица от себе си за този проект. Силно се надявам да сме ви докоснали! Желая ви една страхотна година, изпълнена със здраве и любов! Бъдете добри, връща се и нека най-хубавото тепърва да ни предстои - отправя послание Кирил Атанасов и издава как Ивета Костова се е присъединила към него в този проект - Бях помолил Ивета да изпее вокали в предишната ми песен “Гледай ме”. Докато я записвахме обаче, на мен в съзнанието ми вървеше песента “Страх” и я попитах дали иска да направим нещо съвместно, при което тя се съгласи.“


Певецът е щастлив, че “Страх“ вече е факт и радва публиката в първите дни на новата година. Абонатите в PlanetaOfficial оценяват повече от добре парчето по музика на самия изпълнител, аранжимент на Мартин Биолчев, текст на Петя Радева и режисура на Радина Миленчева:

“Супер свежо, браво. Грабва от първо слушане“, “Кирил прави само смислени песни! Два гласа съчетани добре. Успех“, “Много хубава песен - Кирил Атанасов пее страхотно, а Ивета Костова има ангелски глас. Страхотно начало на годината, правете повече дуети, защото много си пасвате и сте супер“, “Уникален старт на 2021 г., определено ще я слушам“, “Това ще гърми“, “Ивета Костова е мега красива! Песента също е яка“, “Красиво, различно, свежо“, “Браво на Кирил и Ивета Костова! Страхотни са и прогресират! Уникален проект“, гласят първите коментари след появата на “Страх“.

За визията си Кирил Атанасов и Ивета Костова се довериха на Димитър Комунов и Мария Чолакова /стил/, Хайдер Хайдер/ Калоян Коцев /коса/ и Моника Димова /грим/. Фотограф на проекта е Красимир Николов.

КАТЕГОРИИ