Суперлативи в мрежата за “Двойно влюбен” на Яница

Суперлативи в мрежата за “Двойно влюбен” на Яница

Феновете на Яница буквално избухнаха със суперлативи в социалната мрежа след появата на новия клип на тяхната любимка. “Двойно влюбен” беше очакван с нетърпение и съдейки по реакциите, всички са повече от удовлетворени от крайния резултат. Цифрите говорят сами по себе си за интереса към парчето, което за по-малко от 24 часа има близо 160 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial:

“Яница няма стигане! Уникална песен, клип и текст, та тя е в Топ 3 в момента! Осъзнайте го, момичето работи и не спира да се развива, нека да я подкрепим отново. Искаме дует с Галена!”, “Няма спирачки тази жена и помита всичко по пътя си! Със сигурност това е една от най-добрите песни тази година, страхотен и изпипан цялостен проект! Песента е много музикална и запеваема, силен текст и различен клип! Най-важното е, че Яница има собствен стил, на който не изневерява!”

“Никога не съм бил изненадван толкова приятно от Яница! Не съм й фен, но песента и музиката са брутални, рядко скъсвам replay-бутона от първия път! Смело мога да кажа, че тази песен и “Нотариално Заверен” на Емануела са най-големите хитове до момента!”

Музиката и аранжиментът на “Двойно влюбен” са на Даниел Ганев, а текстът е на творческия тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Георги Марков. По време на снимките Яница не пропусна да направи и фотосесия с Георги Малев.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ