“Сървайвър” ще отведе Татяна до Доминикана

“Сървайвър” ще отведе Татяна до Доминикана

Едно от най-очакваните приключенски риалитита съвсем скоро ще събере отборите за новото състезание. Предстоящият седми сезон на „Survivor“ не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него. Едни срещу други ще се изправят “Известни” и “Войни”, а арената на състезанието ще бъде в Доминиканската република.
2
В отбор “Известни” ще видим и Татяна – едно от лицата на музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”. А ето как се обърна тя към своите почитатели:

“Животът е едно предизвикателство, а сега ще имате възможност да ме видите в пълната ми светлина, наречена ”Сървайвър”. Можете да ме последвате и във Instagram-tatyanasinger. Обичам ви завинаги - ваша Татяна!”

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат още футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.
Да пожелаем успех на Татяна в новия сезон на “Сървайвър” и достойно представяне, в което не се и съмняваме.

КАТЕГОРИИ