“Светъл празник” за Коледа от Калина и Невена

“Светъл празник” за Коледа от Калина и Невена
Слушай в Стрийминг Платформите

В навечерието на светлите Коледни празници Калина и Невена зарадваха своите почитатели с нова песен и видеоклип. “Светъл празник” е заглавието, а посланията са повече от красноречиви – да посрещнем с любов и хубава музика Коледа и Нова година.

“С огромна радост поднасяме на почитателите си нашия Коледен подарък - песента “Светъл празник”. Смятаме, че новото ни музикално творение е идеален завършек на 2022 година. – откровени са двете изпълнителки. – Песента “Светъл празник” знаем още от ученическите си години и ето, че дойде времето и да се появи на екран. За първи път залагаме на песен в този стил и се надяваме да се възприеме добре от слушателите и зрителите. Тя не е с типичното фолклорно звучене, а по-скоро шлагерна мелодия с гръцка нотка за разкош. Текстът на “Светъл празник” пък разказва  историята на любовта и семейната радост.”

2
Калина и Невена не крият, че 2022 година за тях е била изпълнена с много прекрасни и емоционални моменти в личен план, но и с някои трудности – “но без тях не може”, тъй като именно препятствията ги карат да стават по-силни, борбени и им дават стимул за едно по-добро бъдеще.

“В професионален план 2022 година ни донесе много положителни емоции, породени от срещите ни с нашите почитатели. Донесе ни много творчески идеи, които успяхме да реализираме и огромно удовлетворение, тъй като всички те се възприеха повече от добре от феновете ни. За Новата 2023 година желаем само здраве - за нас и близките ни, всичко останало можем да го постигнем с труд, упоритост и желание, както досега. Съвсем скоро, в началото на Новата година, очаквайте и втория ни самостоятелен албум, който ще носи заглавието “Светъл празник”. Желаем ви весело и незабравимо посрещане на Коледните и Новогодишни празници!”, обръщат се с усмивка към всички Калина и Невена.

КАТЕГОРИИ