Светът на Кали в “Автограф”

Светът на Кали в “Автограф”

Певицата разказва как се справя с отглеждането и възпитанието на тримата си синове и на какво се опитва да ги научи. Старае се да ги учи да не се държат лошо и обидно с възрастните хора и особено с нея и близките от семейството.

“Най-големият ми син Георги вече е влязъл в една по-зряла възраст, в която си мисли, че е повече голям, отколкото всъщност е и аз започвам да обирам негативи от поведението му понякога. Сега си давам сметка, колко много я е боляло майка ми, когато аз съм се държала лошо с нея. Сега изпитвам това, което тя е изпитвала с мен. Та в момента той ми го връща.”


Певицата е на мнение, че трябва наистина да внимаваш какво правиш, защото ще ти се върне. Смята, че животът е кръговрат и това има съвсем логично и научно обяснение.

“Логичното обяснение е следното: Ние сме модел на подражание за децата си. Ако аз съм се държала лошо с майка ми пред децата ми, нормално е и те да се държат лошо с мен. Така че сега съм много внимателна и не позволявам на синовете ми да се държат неуважително с баба си. Колкото и да ме е ядосала майка ми, заставам зад нея. Гледам да не й повишавам тон и да използвам обидни думи. Защото това да те обиди детето ти, нещо, което се е откъснало от собствената ти плът, за което си дал живота си, посвещаваш му съществуването си да се чувства то добре, да те нагруби или да се държи неуважително към теб, е много болезнено. Вече мога да го усетя върху собствения си гръб.”


В професионален план Кали е доволна от самата себе си и от песните, които е предложила от началото на годината до момента. Въпреки че наскоро ни зарадва с нов проект със заглавие “Каква съм луда”, тя разкрива, че вече е готова със следващия нов продукт, който ще пусне през септември.

“Песента е изключителна, заявявам го от сега. Пуснала съм я на много хора, мои близки и приятели, да чуя мнение, преди да я пусна в публичното пространство. Много е шантава, бързичка е. Със стандартното търсене за послание като текст, което в момента е актуално, т.е. интересни лафчета, жаргони. Включила съм и любимият ми испански език. Работих с Иво Моллов - Гугутката - за музиката и с Петя Радева - за текста. Така че, очаквайте я.”


Кали е доволна е, че има участия. Според нея те са толкова, колкото трябва да има един изпълнител, който се е заявил от началото на годината с три успешни продукта и пълни дискотеките с целия им капацитет, а когато е на участие, не си изпуска публиката и прави истинска веселба.

“Смятам, че имам толкова, колкото трябва да имам. Не бих казала, че заслужавам всички участия на света, защото трябва да има за всички работа. Освен това, не можеш да ядеш само картофи, искаш да си хапнеш и малко сиренце, пържолка. Това е идеята да има много изпълнители – хората да разнообразяват с нашето присъствие. Мисля, че е бизнес грешка, когато започнат да се повтарят едни и същи изпълнители непрекъснато по заведенията, канени от собствениците с надеждата, че след като са топ имената в момента, ще привлекат хора. Защото на хората им писва от едни и същи лица и така преекспонират съответния изпълнител”, казва още Кали в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ