“Свети Валентин“ в Лондон с Устата

“Свети Валентин“ в Лондон с Устата

Един от най-почитаните дни във Великобритания е Свети Валентин. Навсякъде властва романтичната и празнична атмосфера, а доброто настроение е задължително. Влюбени, обвързани, семейни или не, за всички има по нещо, което да направи този ден запомнящ се. Сънародниците ни на Острова ще могат да го отбележат заедно с един от най-популярните български шоумени Иван Динев-Устата.
“Живот без любов е като година без лято!“ е мотото на музикалния празник, който ще се състои на 14 февруари в Golden Sands Cafe Bar & restaurant.

Известен не само с хитовете си, но и със своя хумор, Устата ще Ви накара да се усмихнете и да се забавлявате от сърце в най-романтичната вечер от годината.
След завръщането си у нас, Иван Динев продължава със сценичните изяви. За всички, които искат да видят популярния изпълнител в новото амплоа, което стартира през 2019-та, отправяме покана да посетят неговото стендъп комедийно шоу “Звездите отзад”. Тази седмица то ще бъде представено в Бургас, на 7 февруари, на 20-ти – в София, а на 28-ми – в столицата на хумора и шегата, Габрово.

КАТЕГОРИИ