Светла Дукатева – гост в “Автограф”

Светла Дукатева – гост в “Автограф”

„Автограф” отвежда зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K на грандиозния концерт-промоция на първия фолклорен албум на Светла Дукатева – “Българско хоро”. Родената в Смолян певица на 6 февруари отбеляза своя 30-ти рожден ден и съчета личния си празник с представянето на песните от своя дебютен албум.
Като момиче на 30 години Светла Дукатева споделя, че 30 е едно прекрасно число, смята, че това е най-добрият период в живота за всеки човек и затова се чувства щастлива.
2
Албумът “Българско хоро” е много разнообразен. Наистина преобладават родопските песни, но в него могат да се открият и няколко популярни македонски, шопски, северняшки, а също и авторски песни на фолклорна основа.

„Песента „Българско хоро” даде заглавието на моя дебютен албум. Реших той да се казва така, защото това е началото и на моята кариера, а „Българско хоро” е първата ми авторска песен по музика на Иван Йосифов и текст на Христина Димова с първа награда от фестивала „Пирин фолк”.”, разказва Светла Дукатева пред водещата Галя Димитрова.

В „Автограф” зрителите ще видят едни от най-близките приятели и колеги на Светла Дукатева, които разказват интересни истории за запознанството им с певицата и й отправят пожелания за успехи в живота. Сред гостите на концерта-промоция бяха Ивелина Колева, Пепи Христозова, Надя Казакова, Здравко Мандаджиев, Иван и Ивана Дякови, Янко Неделчев.

КАТЕГОРИИ