Светла Иванова: Това е най-вълшебната година в живота ми

Светла Иванова: Това е най-вълшебната година в живота ми

Светла Иванова споделя, че в момента няма възможност да прави участия и концерти, но пък се радва, че се вижда с толкова много хора седмично, които може би не би срещнала, ако е на участие.

“Работя на няколко места като йога учител. Вече има толкова големи зали в България, които събират по 40-50 човека едновременно в клас. Аз имам между 15 и 20 часа на седмица, представи си колко много хора виждам и затова и музиката ми се насочи повече към тези хора, които срещам ежедневно.”


Светла Иванова казва, че чрез йогата всеки намира за себе си това, което търси.

“Най-вече това, което и аз чувствам е, че имаме нужда от място и време за себе си, в което да спрем другото време и да знаем, че в този един час или колкото си отделим на седмица, няма да говорим по телефон, ще се обърнем навътре към себе си, защото през цялото време сме навън в общуване, в приказки, в цялото това бързане и всичките тези ангажименти. А там времето спира и намираш себе си. Освен това сме в една епоха на Водолея, в която хората имат нужда от повече духовна храна – да се разбират повече, да се намират повече, да имат време за себе си, какво наистина искат, какъв е пътя им, дали не са се отклонили от него. Защото е много важно всяка една крачка, всяка една дейност, която човек прави, да му е хубаво. Все пак това е смисъла на живота, да намериш някой, с който да ти е хубаво и да правиш, нещо, което ти доставя удоволствие”, разказва певицата.


В днешния ден на пазара се появи най-новия албум на Светла Иванова със заглавие “По пътя”. Този проект включва музика, която е по-скоро на усещането. Тя не е правена с комерсиална цел, не е правена да бъде радиофонична.

“Аз си харесвах поп музиката, която правех. Но всеки един албум затваря някакъв период от живота на изпълнител. А за мен този период, който съм затворила в новия проект, е много специален. Днес се появява този албум със заглавие “По пътя” и аз се надявам да е правилния път. 9 песни, сред които има разработки на мантри, народни песни, а също такива, които са за отпускане и релаксация, за зареждане. Тази година, с всичките вълшебства, които ми се случиха по пътя, беше най-силната в емоционален план до момента и в личен, и в професионален. Албумът е свързан с днешната дата 12.12, защото това е рождения ден на биологичната ми майка. В началото на годината аз споделих моята история – това, че съм осиновена. Загубих родителите ми, които са ме отгледали, но пък намерих биологичните ми родители, намерих корените си. Аз съм ги търсила четвърт век, което по никакъв начин не е било в конфликт с родителите, които са ме отгледали. И аз съм много щастлива, че се сбъдна поредната ми мечта, албумът да излезе точно днес, на рождения ден на моята биологична майка”, признава Светла пред водещата Галя Димитрова.


Певицата казва, че нейното семейство вече е готово за Коледа и я чакат с  много голяма трепет, защото за тях Коледата е най-големият и най-чаканият празник, свързан с много традиции.

“Всичко у дома изглежда много приказно и вълшебно, но най-хубавото е това, че има хармония в семейството ми, всички се подкрепяме и това е най-важното. Нямам търпение да се съберем цялата фамилия на Коледната трапеза и да си споделим мнения и впечатления. Ние си правим нещо като равносметка за изминалата година, а на 1 януари си правим план и пожелания какво да ни се случи през Новата. Доволна съм от 2018-та, защото това е най-вълшебната година от живота ми, защото освен всичко, което свърших в професионален план – издадох албум, книга, правя курсове по йога, аз открих моята майка”, казва още Светла Иванова в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ