Светла Иванова с нов музикален проект

Светла Иванова с нов музикален проект

“Нежна е нощта” е песента и видеоклипът, с който Светла Иванова триумфално се завърна на музикалната сцена. През последните години певицата се бе отдала на друга голяма своя страст – йогата, а също и на писането на книги и не издаваше поп-музика.

“Йогата, музиката и писането са моите начини на изразяване и споделяне. Общото между тях е любовта и страста, която е в основата ми към трите.”, споделя Светла Иванова в своя блог в интернет.

През 2019 година тя сбъдва и още една своя мечта – да има свое бутиково студио за йога и солни инхалации, и в него да провежда и първата въздушна йога в България с включена хало- и спелео-терапия, както и много други практики за малки и големи.
2
Но ето, че любовта, наречена “Музика” не може да остане на заден план в живота на Светла Иванова и точно затова тя избра да заснеме клипа на своята нова песен “Нежна е нощта” не къде да е, а в атмосферата на едно свое любимо местенце по света, а именно остров Бали. Във видеоклипа певицата ни предлага едно вълнуващо пътешествие, изпъстрено с красиви гледки и много емоции, което ни зарежда с добро настроение и желание да се пренесем и ние в тази екзотика.
Музиката на песента е написана от Жени Джамбазова, аранжиментът е на Крум Георгиев и Иван Иванов, а тексът е на самата Светла Иванова и Дони Василева, за която певицата казва:

“Благодаря, Дони! Ако не беше ти нямаше да се случи магията! Ти си вдъхновение!”

Режисьори на музикалната лента са Васил Стефанов и Стефка Николова, а операторския състав е доста голям, защото голяма част от видеоклипа е заснет в остров Бали от Gede Geni, а останалата – от Владимир Михайлов и Любомир Христов.
3
Премиерата на новия видеоклип на Светла Иванова “Нежна е нощта” бе първо в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K, но той вече може да бъде открит и в личния YouTube канал на певицата.

“Вълнуващо е за мен, защото не съм пускала самостоятелна нова песен над 10 години.”, с вълнение споделя Светла Иванова. – “С г-н Митко Димитров винаги сме се уважавали и работим прекрасно от дълги години. И въпреки, че стилът ми не е поп-фолк аз съм артист на Музикална компания “Пайнер” по тяхна покана и честно казано съм доволна от своя избор. За тези, които не знаят компанията работи и с поп изпълнители. При това коректно и съвестно. И знам, че така ще бъде и занапред… А сега - приятно слушане и гледане! И… обещавам, че вече няма да правя 10 годишни паузи.”

КАТЕГОРИИ