Световния ден на музиката със звездите на “Планета”

Световния ден на музиката със звездите на “Планета”

На 1 октомври е Световния ден на музиката, който се отбелязва за първи път през 1974 година по решение на Международния съвет по музика към ЮНЕСКО. През 1980 година по повод 700-годишнината от рождението на Йоан Кукузел, 1 октомври е обявен за празник и на българските певци и музиканти. Първи октомври е и българският ден на поезията.

На 1 октомври звездите на телевизия “Планета” ще празнуват със своите почитатели в страната и чужбина. Галин ще забавлява меломаните в Сливен, които вече предвкусват голям купон. Джулия ще открие есенния парти сезон в комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград. Емануела ще напусне къщата на Големия брат, за да зарадва с хитовете си своите почитатели в Разград. Крисия D ще бъде в центъра на купона в Хаджидимово. Теди Александрова ще нажежава страстите в София, а Фики е звездата на вечерта в Пловдив.

Има и две международни участия в Световния ден на музиката. На 1 октомври Джена е поканена да пее на първото BREXIT-парти в Лондон, организирано от вестника на българите в Обединеното кралство - “Будилникъ”. Роксана ще посрещне музикалния празник със своите почитатели в Германия.   

КАТЕГОРИИ