“Такава” с три лайв премиери този уикенд

“Такава” с три лайв премиери този уикенд

Още тази вечер, броени часове след видеопремиерата в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”, Данна ще представи своята най-нова песен, “Такава”, пред феновете си в Пазарджик. Музикалният проект е със специалното участие на Диона, която е автор на текста, а заедно с Галин и на музиката на песента. Видеоклипът е дело на Людмил Иларионов - Люси, а в него виждаме една модерна и атрактивна Данна. В лентата участва и Мистър София 2020 – Васил Младенов, който бе един от първите, споделил в мрежата новото видео.

Реакциите на меломаните за “Такава” са категорични:

“Данна – красива и талантлива...”, “Песента е много яка...”, “Това момиче има голям потенциал...”, “Браво, Данна, страхотна си...”, “Поздрави от Австралия – тази песен е уникална...”

Представянето на новата песен пред публика ще продължи утре в Кърджали, а кулминацията се очаква да бъде в неделя вечер в Созопол. Младата изпълнителка не крие, че страшно се радва от срещите си с публиката и винаги с удоволствие изпълнява любимите си песни, а когато има възможност предпочита да бъде край морския бряг. Последователите й в социалните мрежи често виждат нейни снимки от плажа или от местата, в които се забавлява.

КАТЕГОРИИ