Таня Маринова и Кирил Атанасов с общ летен хит

Таня Маринова и Кирил Атанасов с общ летен хит

Две от най-новите попълнения в музикална компания “Пайнер“ - Таня Маринова и Кирил Атанасов ще зарадват меломаните с дует. Изпълнителите споделиха за идеята си пред камерата на телевизия “Планета“ още през пролетта, а тези дни се похвалиха в социалната мрежа и с новината, че вече са реализирали видеоклип. В официалния си Инстаграм профил, Кирил Атанасов показва първи кадри от лентата, като издава, че премиерата ще бъде скоро.

“Песента е хит“ - откровен бе певецът в предаването “Автограф“, а Таня Маринова допълни, че е останала очарована още, когато е чула парчето за първи път.

“Песента е много хубава, мелодична, на нас много ни харесва, надяваме се и на хората да им допадне, казва тя, а колегата й признава – Вярвам, че ще е така, защото няма как да не ти допадне нещо, което е направено със сърце“.

Дуетната песен ще носи заглавие “С теб, любов”. Със сигурност изпълнителите са се постарали да вложат цялата си енергия и емоция в реализацията на проекта, така че има защо феновете вече да тръпнат в очакване на премиерата.

КАТЕГОРИИ