Таня Маринова - новата любима звезда на меломаните

Таня Маринова - новата любима звезда на меломаните

От няколко месеца една нова изпълнителка успя да привлече вниманието на меломаните. Нейното име е Таня Маринова, а още с първия си музикален проект тя даде категорична заявка да се превърне в една от новите звезди в поп фолка. От вчера в PlanetaOfficial меломаните могат да открият вторият видеоклип на Таня Маринова, озаглавен “Спомените те убиват“. В сингъла специално участие взема и Джордан, а авторският екип, създал песента е Велислав Драганински – музика и аранжимент, и текст Александър Попов и Петър Петров. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а Таня Маринова споделя:

“Благодаря на целия екип, с който работихме по песента. Когато има хора, които те напътстват и ти дават съвети, нещата се получават. Със сигурност ми беше по-лесно от първия проект и се надявам оттук нататък нещата да стават все по-добре и да надграждам. Направих песента с много голямо желание и хубави емоции, и се надявам да допадне на публиката. Моите близки и семейството ми, на които първо я пуснах, веднага я харесаха и дори започнаха да си я тананикат още след първото слушане. А това е знак, че е запомняща се“.


Отговорът на меломаните не закъсня и те показаха, че “Спомените те убиват“ има всички предпоставки да се превърне в хит:

“Прекрасна! Браво Страхотна песен и страхотен клип!“, “Успех! Евала, страхотна песен, голям хит ще е занапред“, “Ако е постоянна и достатъчно нахъсана, ще има успех, голямо браво на Таня!“, “Личи си, че ще е хитова певица, има огромен потенциал. Пожелавам и много успехи!“, “Свежарско! Ето на това се вика хитачка!“, “Момиче, имаш ангелски глас! Страхотна си!“, “Тази мацка още от първата песен доказа, че има бъдеще в “Пайнер“.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ