Таня Маринова: Трябва да има любов, позитивни неща и музика

Таня Маринова: Трябва да има любов, позитивни неща и музика

Лъчезарната усмивка на Таня Маринова топи ледове и печели сърца. Това стана ясно още с появата на “Ще ме помниш”, първият клип на певицата като изпълнител на музикална компания “Пайнер” преди два месеца. Таня Маринова потвърждава пред мениджъра на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев, че обича да се усмихва и е много положителен човек:

“Това също допринася много за работата ми, понеже ние зареждаме хората с хубава, позитивна енергия и наистина една усмивка може да разтопи ледове. Музиката е моя живот. От много малка се занимавам единствено и само с музика, и не мога да си представя живота ми без музика.”


Не е тайна, че Таня Маринова изпълнява много добре народни песни и харесва българския фолклор. Тя споделя, че този богат опит й помага и като поп-фолк изпълнител.

“Народната музика е много сложна за изпълнение, с много богата орнаментика, която допринася да се чувствам по-уверена в абсолютни всички стилове.”

Певицата е щастлива, че има много участия в цяла България, а много често пее и в комплекс “Приказките”, който за нея е едно наистина приказно място. Хубавите спомени там за нея се обогатяват, защото на 8 и 9 април тя и нейният колега Кирил Атанасов бяха специални гости на “Кастинг 2019”, който търси новите таланти. Като млад изпълнител, Таня Маринова отправя своя съвет към кандидатите за нови лица на музикална компания “Пайнер”.

“Един изпълнител трябва да вярва в себе си, да следва мечтите си, да държи на 100% да постигне това, което иска, защото наистина няма невъзможни неща. Аз бих ги посъветвала най-вече на сцената да бъдат себе си, да бъдат спокойни, защото притеснението доста често може да изиграе много лоша шега на изпълнителя и пожелавам успех на всички участници.”

Що се отнася до нейните мечти, те отново са свързани с музиката. Певицата казва, че иска да се развива и да израства в своята професия. Като всеки млад човек в свободното си време обича да се разхожда, да пътува, да излиза с приятели и да се забавлява. Тя разкрива, че в момента нейното сърце е свободно, защото се е отдала изцяло на музиката, но вярва в любовта:

“Трябва да има любов, позитивни неща и музика, мен най-вече това ме зарежда, музиката”, казва още Таня Маринова.

КАТЕГОРИИ