Таня Маринова атакува с “Уникат”

Таня Маринова атакува с “Уникат”

Таня Маринова зарадва своите почитатели навръх Архангеловден с новия си видеоклип “Уникат”. Това е четвърти проект за нея като изпълнител на музикална компания “Пайнер”, а многобройните харесвания и положителни коментари недвусмислено сочат, че с песента е уцелила на 100 % музикалните предпочитания на меломаните:

“Имам чувството, че Таня Маринова направи най-силния дебют в “Пайнер”. Пусна няколко песни за една година и не се изчерпа, всички са различни. И тази дойде изневиделица, тотален хит.”, “За нов изпълнител, клипът е на много високо ниво! За песента – право в десетката! Браво, Таня!”, “Искам само да поздравя целия екип на “Пайнер” за това колко добре продуцират новите таланти! Тази есен всички изкараха мега яки песни. Поздравления!”

“Много се радвам на Таня Маринова, всичко може! И балади, и бързи песни, и има страхотен чар! Има харизма това красиво момиче.”

Музиката и аранжиментът на “Уникат” са на Деян Асенов, а за текста творчески търсения обединиха Александър Попов и Петър Петров. Ефектният видеоклип, заснет в студио с мащабни реалистични декори, е дело на Николай Скерлев. Таня Маринова сменя четири визии, а красивите рокли са на дизайнера Стоян Радичев. Стилът е на Ива Атанасова, за грима си погрижи Цецо Андреев, а за прическите – Емилио Стефано. По време на снимките на видеоклипа Таня Маринова засне и ексклузивна фотосесия с Георги Малев.

КАТЕГОРИИ