Таня Маринова откровено за тайните си страсти

Таня Маринова откровено за тайните си страсти

Таня Маринова е млада, нахъсана и е готова да покорява върхове. За нейните приятели не е тайна, че тя е душата на компанията, а усмивката й може да разтопи ледове. Харесва футбола, шоколадът е сладкото изкушение, на което не може да устои, но най-обича да похапва от гозбите на мама. Точно от нея е наследила музикалния талант, който е предначертал бъдещото й на певица, а подписването на договора с “Пайнер” е сбъдната мечта. 

“Родила съм се с музиката в сърцето. От малка мечтата ми е да пея, да бъда певица, единствено и само с това съм се занимавала досега и искам да надграждам, а не да тъпча на едно място. Мисля, че младите хора трябва да следват мечтите си”, казва певицата в едно непринудено интервю за предаването “Бъди звезда”.

“Мъри Стано, бяла Стано” е песента, която Таня Маринова изпълнява по време на първата си изява на сцена. И това не е случайно, защото тя е и народна певица. Завършила е музикалното училище в град Котел, а народната музика винаги е звучала в родния й дом.

“Ще ме помниш” е заглавието на дебютната песен на Таня Маринова, а вторият й клип “Спомените те убиват” се появи в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите с марката “Планета” преди месец.

“Първата песен беше голямо вълнение, защото е моя дебют в “Пайнер”, имаше и леко притеснение. Тук е момента да благодаря на Джордан, за прекрасното му включване в моята нова песен. Аз много го харесвам като изпълнител, много е талантлив, много е готин и му благодаря, че прие моята покана да участва в песента ми. Благодаря и на целия екип, с който сътворихме това парче. На мен много ми харесва, надявам се и на хората да им хареса. Доволна съм, оттук само напред и нагоре.”

На въпроса на водещия Атанас Михайлов, дали ще комбинира различни стилове музика в следващите си песни, Таня Маринова разкрива, че ще следва вкусовете на публиката:

“В момента хората харесват по-ретро звучене. В интерес на истината, тези песни остават във времето. И по участия хората си ги искат и като ги запея, всички пеят заедно с мен и се радват много. Стойностните, мелодични песни винаги ще се харесват. Аз мисля да следвам тази вълна, защото най-важното за един изпълнител е песните му да останат във времето.”

КАТЕГОРИИ