Таня Маринова представя новия си клип в “Автограф”

Таня Маринова представя новия си клип в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” гостува едно от новите открития на музикална компания “Пайнер”, Таня Маринова или едно момиче, което много обича музиката.

“Музиката е моя живот. От много малка пея. Първата ми изява беше, когато бях на пет годинки на един Коледен концерт. Тогава за първи път се качих на сцена и се представих с народна песен. Помня, че изобщо не се притеснявах. Излязох много нахъсана, грабнах микрофона и изпях песента”, разказва изпълнителката.


Таня Маринова е израснала в семейство на музиканти и музиката винаги е била заедно с нея. Майка й е певица, дядо й е музикант. Талантът го е наследила по майчина линия, защото в рода имат много музиканти. В къщи винаги е слушала музика, предимно народна.

“Просто почувствах, че искам да се занимавам с това. Моето семейство ми помогна да се развивам и ми показа верния път.”

Младата певица е учила народно пеене в музикалното училище в град Котел. Там са минали най-хубавите й години, свързани с музиката до момента.

“Те ми бяха много полезни. Там атмосферата е уникална. От сутрин до вечер единствено и само музика, и то народна, най-хубавата. Беше страхотно преживяване.”


Освен народна музика, в семейството на Таня Маринова се е слушала и балканска музика – сръбска, гръцка. И така от малка тя е запозната с различни стилове в музиката и в последствие се появява и интереса й към поп-фолка.
В “Автограф” Таня Маринова прави премиера на втората си поп-фолк песен “Спомените те убиват” ft. Джордан. Тя е по текст на Александър Попов и Петър Петров, а музиката и аранжиментът са на Владислав Драганински. Лентата се появи в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD” в днешния ден.

“Песента е направена с много голямо желание и хубави емоции, и се надявам да се хареса на публиката. Преди да се появи, я пуснах на семейството ми и на близки мои приятели, и най-интересното е, че започнаха да си я тананикат още след първото слушане, което е знак, че е запомняща се. Ще видим, все още е рано да коментирам. Надявам се хората да я харесат. И занапред ще правя песни, които излизат от душата ми и това според мен е правилната концепция, за да се харесат на хората”, казва още Таня Маринова в “Автограф”.

 

КАТЕГОРИИ