Татяна: Аз съм хамелеон и на сцената, и в живота

Татяна: Аз съм хамелеон и на сцената, и в живота

Ден след като отпразнува именния си ден в Париж, Татяна гостува в студиото на “Звездно“, за да сподели впечатленията си от този красив град и от изненадите, които любимият й мъж бе подготвил, специално за нея. Певицата разкрива, че завинаги ще запази хубавите спомени от този ден, а през 2018 продължава да се впуска в нови предизвикателства. Именно с подобен проект стартира годината за нея, но за изненада на мнозина това не е нова песен, а нова фейсбук страница. В нея Татяна дава съвети за зравословни хранителни режими, спорт и начин на живот.

“Това по-скоро беше една моя малка несбъдната мечта. С началото на 2018-та си пренаредих приоритетите, дадох си сметка за изминалата година и за това, което искам да ми се случи през новата. Спортът ми е тръпка, той ми е начин на живот и се радвам, че в момента мога да го предавам и на други хора, защото в това забързано ежедневие и стресиращ начин на живот ако не се храним правилно и не спортуваме, това се изразява и на външния ни вид, а е недопустимо млади хора да изглеждат зле“, споделя Татяна.

Все пак явно певицата има недоброжелатели, защото при последното си пътуване до Италия тя бе неприятно изненадана от новината, че профилът й в социалната мрежа е хакнат.

“Не мога да повярвам на какво са способни някои хора, за да се доберат толкова навътре в личното ми пространство и до нещо, което ще ги направи по-щастливи. Слава Богу, че моите администратори отреагираха бързо и проблема беше разрешен.”

Татяна признава, че е изцяло отдадена на новите си проекти, а в поп фолк жанра тя има намерение да продължи линията от “За големите мъже“, защото е видяла, че почитателите й я харесват точно в такъв стил, дори в малко по-агресивни текстове и моменти.

“Мисля, че ми отива, защото аз съм като хамелеон не само на сцената, но и в живота – винаги търся разнообразието в проектите си и в живота, винаги експериментирам и мисля, че това е креативно.”

Тази нощ Татяна ще зарадва всички свои почитатели в Стара Загора, които с нетърпение очакват да чуят на живо най-новия й хит “За големите мъже“.

КАТЕГОРИИ