Татяна: Любовта на феновете ми е много важна. Благодаря им, че ги имам и не спират да ме мотивират

Татяна: Любовта на феновете ми е много важна. Благодаря им, че ги имам и не спират да ме мотивират

Тази седмица “Автограф” среща зрителите с Татяна, която е щастлива, че има зад гърба си толкова голям брой почитатели, които я обичат и подкрепят през годините. Те от своя страна постоянно засвидетелстват своята любов към нея и я изненадват с различни подаръци, мили думи и пожелания.

“Във времето в професионалния ми път аз сама за себе виждам, че наистина имам една много сериозна група от верни почитатели, които са до мен още от самото начало на моята кариера. Които не са само почитатели, за да ми казват винаги суперлативи. Те са истински фенове, защото винаги ми казват и плюсовете, и минусите. Дори мога да кажа смело, че ние сме и приятели с някои от тях. Радвам се, че с всяка нова песен те стават все повече и е много хубаво, когато виждаш, че хората те харесват, подражават ти, пеят песните ти, знаят всички текстове, нетърпеливи са, дори повече от мен. Те толкова много ми помагат и за видеоклиповете, и за песните, че имам чувството, че мислят повече от мен. За което им благодаря. Неуморни са и всеки ден ме засипват с различни идеи за какво ли не,” разказва Татяна.

Според певицата всеки изпълнител си има някаква визитка откъм песни, откъм визия. Казва, че е направила много голяма метаморфоза със себе си и във всяко едно естество и мисли, че е успяла да заинтригува аудиторията с това, което е направила до момента.

“Всеки път си поставям за цел, че по някакъв начин трябва да запазя стила, но трябва да поднасяш на хората и нещо различно, защото те определено го очакват. А пък ние сме артисти и трябва да влизаме в различни роли и да се променяме”.

Сега летните купони и участия отвеждат Татяна предимно на морето, където се опитва да съчетава работа с почивка и плаж. Спортът разбира се, присъства, където и да е, защото както казва самата тя: “След музиката той е част от живота ми.”

“Спортувам ежедневно, чувствам се по този начин добре. Дори и когато съм много изморена, не мога да приключа деня без да съм влезнала в залата. Стремя се в седмицата поне пет пъти да спортувам. Спортът ме е научил на страшна дисциплина и ми помага много и в работата, във всяко едно нещо, дори в мисленето. Човек, когато спортува, много лесно преодолява дори и трудните моменти, защото спортът те изгражда като човек и те прави по-силен и по-отговорен,” казва още Татяна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ