Татяна: Правя музика, за да се чувствам щастлива

Татяна: Правя музика, за да се чувствам щастлива

Татяна е един от най-продуктивните и активни изпълнители на музикална компания “Пайнер“. Певицата изпрати 2018-та с цели 8 проекта, 4 от които - народни. Тя не крие, че е удовлетворена от свършеното, а признава, че вече си е начертала план до края на 2019-та.

“Чувствам се много щастлива, обичана и заредена емоционално положително, още в началото на тази година. Стартирам с поп-фолк парче, след което имам още една песен, която е готова и ще заснема след няколко месеца. Работя и върху едно различно парче, което и феновете на поп фолка, и тези на фолклора, смятам, че ще харесат. Определено ще експериментирам – ще бъде нещо много различно от певицата Татяна в поп фолка и в народната музика. Определено тази година отново ще ми бъде доста работна и се надявам през 2019 да издам фолклорния си албум, който съм обещала на почитателите на фолклора“, споделя Татяна в предаването “Гласовете на България“.


Звездата на телевизия “Планета“ е убедена, че креативните хора и тези, които искат да се развиват, трябва освен талант, да влагат много труд, воля и постоянство:

“Аз постоянно работя и имам идеи, просто съм такъв човек, който трябва винаги да е в движение, искам постоянно да правя музика, за да се чувствам щастлива“, откровена е изпълнителката.

Тя признава още, че когато човек вярва в доброто и в хубавите неща, те няма как да не му се случат. А на силните хора понякога им се случват и не толкова хубави.

“За щастие напоследък ми се случват само хубави неща. Тази година, както е започнала, така се надявам и да продължи. Аз съм много емоционален човек, обичам стойностните и истински неща в живота. Когато правя нещо, обичам то да бъде на 100 процента. Такава съм и в живота, и в професията си. Опитвам се в тези качества да възпитавам и моя син, защото той пък е и мъж, и наистина трябва да бъде силен, отговорен, да постига целите си и да държи на това, което иска да постигне. Винаги когато говоря за сина ми, много се вълнувам, защото той е най-голямата ми слабост в живота. Определено мога да кажа, че той ме кара да се чувствам много горда майка“, споделя още Татяна.


Ако сте любопитни да научите от кого е наследила своята дарба певицата, защо винаги обича да се връща в родната си къща в Съединение и как чрез своето хоби - спорта и популярността си като изпълнител се опитва да дава добър пример за хората, гледайте “Гласовете на България“ в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ