Татяна изкачи връх Шипка

Татяна изкачи връх Шипка

Този уикенд Татяна си направи разходка със своите близки и до връх Шипка. Певицата многократно е показвала, че е по екстремните спортове и изживявания, и без грам притеснение се изкачи до най-високата точка на Националния парк-музей. Звездата на телевизия “Планета“ не пропусна да запечата този спомен и в снимка, която сподели в своите профили в социалните мрежи. Последваха и няколко лайв видеа, в които Татяна поздрави последователите си с акапела на “Излел е Дельо хайдутин. Те от своя страна пък не скриха комплиментите си към нея, а по-наблюдателните изразиха мнение, че изпълнителката изглежда видимо щастлива. Какво точно се случва в личен план, Татяна не желае да коментира. Тя предпочита почитателите й да са подвластни на музиката, която прави.
Татяна е особено продуктивна през 2018 година, а актуалната е песен с рапъра Adnan Beats се радва на голям успех. Тя вече е в трескава подготовка и на новите си песни и видеоклипове, а тази седмица зрителите на телевизия “Планета“ може да гледат певицата в рубриката “От моето детство“. В нея тя разказва за най-хубавите моменти от своя първи учебен ден, за който всеки от нас пази мили спомени. Тази година той съвпада с празника на София, който отбелязваме на 17 септември.

“Сигурно всеки има специален спомен от първия си учебен ден. Интересното е, че аз имам два такива. Първият е от деня, в който за първи път пристъпих училищния праг в първи клас. Това се случи в родния ми град Съединение в училище “Любен Каравелов”. Спомням си, че бях едно малко, развълнувано момиченце, което тръгваше по стъпките на познанието. Всички ние сме имали много учители, но всички помним първата си учителка. Моята класна ръководителка се казва Костадинка Меретиева. Тя ме научи да пиша, да уча и откри моя талат като певица. Тя водеше народния хор в родния ми град и тя беше човека, който забеляза моята музикална дарба и ме включи в нейния състав. Оттам тръгна моя път в музиката, за което й благодаря!“, разказва Татяна.

Тя споделя и още един вълнуващ момент от първия й учебен ден:

“Това е когато ме приеха в музикалното училище в Широка Лъка. Толкова много съм мечтала да ме приемат в това училище, толкова много се вълнувах и бях много щастлива, когато разбрах, че съм приета“.

КАТЕГОРИИ