Татяна празнува имен ден с почитателите си

Татяна празнува имен ден с почитателите си

Днес Православната църква почита паметта на Св. мъченица Татяна, а своя имен ден отбелязва една от звездите на телевизия “Планета“ - Татяна. Певицата е щастлива с името си и вярва, че то й носи много късмет:

“Това е истинското ми име, на което заложих и след като станах професионален изпълнител. Името ми е специално, защото не е често срещано и съм кръстена на царица Татяна. Празнувам всяка година, а тази съвпадна с участията ми в Разград и Бургас, което много ме радва, защото така мога да празнувам и с моите почитатели“, споделя тя.

Пред www.planeta.tv певицата разкрива с усмивка, че още от първите минути на имения си ден е получила много обаждания и честитки, а хората й споделят, че като чуят името Татяна, се сещат точно за нея. Безспорен е интересът към изпълнителката, която може да се похвали с една от най-верните фенски общности в поп-фолка. Почитателите й са щастливи, че музикалната програма на любимката им още от началото на 2019-та е доста интензивна и имат възможност да се срещат с нея в нощните клубове в цялата страна.
Само 2 дни след имения си ден, на 14 януари, Татяна и музикална компания “Пайнер“ празнуват 17 години съвместна работа:

”Благодаря на моите продуценти за непоклатимите ни партньорски взаимоотношения и подкрепата в тяхно лице за всички години. Вярвам, че заедно и занапред  ще направим успешни проекти, песни и видеоклипове, а най-новият ми проект почитателите могат да очакват съвсем скоро!“.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Татяна с пожелания за много здраве, любов, вдъхновение и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ