Татяна празнува с абитуриентите в България и в чужбина

Татяна празнува с абитуриентите в България и в чужбина

Истински прецедент е последното музикално предложение на Татяна “Да сме квит”, което певицата предложи само преди месец и половина, а вече се радва на 2 000 000 гледания в официалня канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official. Паралелно с този успех се увеличиха и ангажиментите на звездата на телевизия “Планета”.
Татяна и тази година се оказа една от най-желаните изпълнителки на музикална компания “Пайнер” по абитуриентските балове. След няколко срещи с почитателите си в България, певицата гостува и на нашите сънародници в Белгия, а тези дни талантливата изпълнителка заминава за Кошадасъ и Мармарис, за да празнува с абитурентите там. Едната вечер ще е много специална, защото ще премине на яхта, за което певицата много се вълнува.

“Щастлива съм, че след появата на песента “Да сме квит” всичко около мен се променя в положителен план. Когато хората пеят с пълни гърла песента и си я поръчват по няколко пъти, това е най-голямата ми награда”, споделя Татяна.

Наред с ангажиментите си красавицата разкри, че отново работи с Оцко. Този път работата по следващата песен и за двамата ще е по-отговорна.

“Не си давам точни срокове, защото тепърва усещам че “Да сме квит” набира скорост и когато преценим ще изненадаме почитателите ми”, издава плановете си Татяна.

КАТЕГОРИИ