Татяна с атрактивно видео на “За големите мъже“

Татяна с атрактивно видео на “За големите мъже“

Новата песен на Татяна предизвика интереса на феновете на поп фолка. Вчера певицата представи в ефира на “Планета“ и в PlanetaOfficial в YouTube последния си видеоклип - “За големите мъже“. Сингълът е на Йорданчо Василковски – Оцко, а текста е на самата певица. Режисьор на атрактивното видео е Николай Скерлев, а положителната реакция и коментари на меломаните не закъсняха:

“Браво, Татяна. Определено ми харесва. Отличен 6“, “Уникална песен, браво Татяна, много добре се е получило“, “Много як ритъм, уцелила си този път“, “Татяна се завърна с гръм и трясък, браво, Татяна“, “Браво, Татянче, за новата яка песен, клипът е страхотен и отново направи #ХИТ, който няма да бъде незабелязан. Успех с новото парче и само така, само смело нагоре“.

Заглавието на проекта също е показателно - “За големите мъже“ и може би това е причина творческият екип да ни поднесе видеоклип, изпълнен с провокации. Сред тях е една от визиите на Татяна, в която тя остава само по златист макиаж. Направата й отнела няколко часа, но резултатът е повече от впечатляващ.
В клипа Татяна сменя 4 визии, а една от тях е на световноизвестен дизайнер, където тя отново демонстрира перфектно тяло. За по-малко от едно денонощие гледаемостта на клипа е над 80 000, а в секция общност в PlanetaOfficial вече има и отворена дискусия на тема - “Каква оценка бихте дали на новия видеоклип на Татяна - “За големите мъже”, а певицата обещава лично да проследи мненията на меломаните.

КАТЕГОРИИ