Татяна с грандиозен рожден ден в дома си

Татяна с грандиозен рожден ден в дома си

Шумно парти в дома си, по повод рождения си ден на 17 юли, направи Татяна. Изпълнителката на хита ”Мъжките ти номера” събра най-близките си хора и приятели в дома, в който живее от 4 години. Изискан златист декор и торта в същия тон, изработени специално за рожденичката от BestD’Angels и Торти “Нико“ – Асеновград, бяха само част от красотата, която витаеше по време на празника, а с много музика, танци и веселие чак до 8 сутринта, певицата и гостите й отбелязаха рождения й ден.

”Това беше най-различния ми и прекрасен рожден ден, за който съм мечтала.Работата ми е свързана толкова години с ресторанти, дискотеки, а тайничко си мечтаех точно за такова празненство в моя дом“, откровена бе Татяна.

Звездата на музикална компания “Пайнер“ и този път демонстрира перфекни форми и стил, като бе заложила на нестандартен тоалет в тон пепел от рози, за който се довери отново на нашумелия дизайнер Стоян Радичев.

Фойерверки и купища от рози заляха рожденичката, а подаръците тя реши да запази в тайна, тъй като били доста лични. На фотосите не се вижда мъж до Татяна, но на въпроса дали някой владее сърцето й в момента, тя отговаря с усмивка:

“В момента съм необвързана, но едно от желанията ми е да срещна голямата и бурна любов.“

След дългото и неуморно празненство, и сън само 2 часа, Татяна и приятелите й продължили да се забавляват, този път в изискан комплекс в Старосел. На 22 юли пък звездата ще бъде част от голям благотворителен концерт под надслов “Заедно можем да помогнем на Алекс” в Плевен.

КАТЕГОРИИ