Татяна за радостите и трудностите в живота в “Автограф”

Татяна за радостите и трудностите в живота в “Автограф”

Татяна е първият гост в “Автограф” за новия телевизионен сезон. Забелязахме, че певицата е по-щастлива и по-влюбена от всякога.

“Никой не е роден да бъде сам. Така че мога само да благодаря на Господ, че се намерихме с моя приятел - споделя Татяна и продължава - Нито той ме е търсил, нито аз съм го търсила. Нещата станаха случайно. Срещнахме се на определено събитие, горе-долу в периода, когато трябваше да замина за Америка. Запознахме се, аз заминах и се започна една телефонна любов. Това беше едно изпитание, някаква проверка за нас, тъй като преди това имах доста големи разочарования в любовта и въобще не съм търсила нови връзки. Явно съдбата е решила да се срещнем”.

Певицата разкрива, че в новия си приятел вижда човека, когото винаги е искала да получи и като отношение, и като мислене.

“Много е важно за мен да мислим в една посока. Ние дишаме еднакво”.

От известно време Татяна вече живее в новия си дом, в който синът й пребивава основно и той е господар на къщата, тъй като тя все е нанякъде.

“За два месеца и половина направихме чудеса. В началото като започна ремонта не вярвах, че ще стане дом. Аз направих коренна промяна вътре. Сега вече се чувстваме добре, щастливи сме. Наско пребивава основно там и се чувства добре, знае си мястото. Много сме спокойни, защото минахме през доста труден период и двамата”, откровена е Татяна.

Татяна казва, че е късметлийка в живота, защото в най-трудните моменти, когато си е мислила, че няма изход, че не знае как ще се справи, изведнъж се случва някакво чудо, което кара нещата да се подредят.

“И този път се случи някакво чудо, защото когато стана трагедията с майка ми, аз трябваше да записвам най-новата си песен, а на другия ден да снимам клип. Сила да не се отказвам от проекта ми дадоха сина ми и моя приятел. И двамата бяха много твърди. Наско ми каза: “Мамо, тази песен я отлагаш вече няколко пъти. Отиваш и я записваш.”А приятелят ми ми заяви: “Точно тук и сега трябва да покажеш колко си силна”. От малка съм се справяла сама още в музикалното училище. Осъзнах, че в годините съм станала имунизирана да не показвам това, което е в душата и сърцето ми, и да приемам малко по-философски нещата”, казва още Татяна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ