Татяна пя за българите в Лондон; Певицата подготвя нов проект

Татяна пя за българите в Лондон; Певицата подготвя нов проект

През този уикенд, талантливата певица на телевизия “Планета” - Татяна, гастролира в Лондон, за да се срещне с всички българи там. Срещата й с нашите сънародници премина повече от успешно и продължи до ранните часове с много песни и танци. Татяна сподели, че за пореден път се е убедила, че българите са най-добрите купонджии, в която и точка на света да се намират. Истински фурор предизвика още първата й песен, “Да й кажа ли”, която се оказа и една от любимите на организаторите от в. “Будилникъ”.

Вечерта премина и с много български фолкорни песни, благодарение на които се извиха дълги хора. На следващия ден, домакините не пропуснаха да заведат звездата в центъра на града и да се разходят сред неговите забележителности. Татяна успя да посети и най-големия и атрактивен МОЛ – “Хародс”, откъдето се сдоби с много нови тоалети, с които ще я видим при следващите й изяви. Певицата сподели, че по време на престоя си в Англия е получила интересно обаждане, свързано с новата песен, която подготвя. Засега тя повдигна леко завесата и издаде, че за този проект отново работи с Оцко, с когото ни представиха интересни хитове през 2013 г.

“Едни от най-хубавите и успешни песни, които направих през изминалата година, бяха под въздействието и емоциите, преживяни по време на задграничните ми концерти, така че очаквайте изненади”

  бе единственото, което разкри на този етап Татяна, тъй като е суеверна.

КАТЕГОРИИ