Татяна: Когато говоря със сърцето си, се получават и най-добрите песни!

Татяна: Когато говоря със сърцето си, се получават и най-добрите песни!

Дългоочакваната премиера на новата песен на Татяна - “Записано е в сърцето ми“ вече е факт, а само минути след появата й в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial меломаните побързаха да прегледат видеото и дадоха висока оценка за проекта:

“Браво на Татяна! Това е един от най-силните й проекти през годините...“, “Доста добро парче“, “Визия, текст, всичко е топ, а за клипа – нямам думи. Постарала се е и си личи“, “Струваше си чакането“, “Брутална песен, а и за клипа доста са се постарали – браво на целия екип“, “Поздравления, хитов проект, цялостно изпипан и поднесен с финес от Татяна“, “Това би трябвало да бъде най-големия хит в кариерата й“, “Обикнах тази песен още от първо слушане. Точно такъв поп фолк ми се слушаше, модерен, но в същото време си има типичната нотка на жанра“, четем в първите отзиви.

Песента е дело на Йорданчо Василковски – Оцко, с когото певицата е направила едни от най-големите си хитове, а Мариета Ангелова е автор на текста. Татяна не крие, че и двамата автори много бързо са усетили какво търси тя като послание, а Мариета Ангелова буквално с няколко подадени израза от нея създава завладяващия и силен текст.

“Неочаквах толкова силна и положителна реакция. В YouTube всеки втори коментар е положителен и съм много щастлива, че феновете се намериха в този проект и го оцениха цялостно като текст, музика и видеоклип. Сега си давам сметка, че когато един творец говори със сърцето си в музиката, тогава се получават и най-добрите песни. Работих доста дълго по “Записано е в сърцето ми“ и работата ни наистина не беше лека, защото исках да изпипам и най-малкия детайл преди да я пусна, затова и се забавих толкова!“, споделя изпълнителката.

Татяна отправя своята благодарност на целия екип, работил по този проект.

“Някои от тях за мен бяха нови екипи и се справиха блестящо! Герги Марков усети енергията на песента и успя да режисира по-най добрия начин моята идея за клипа. Благодаря на Enter Studio за всички компютърни ефекти в клипа, които забавиха и премирата му, защото изискваше много време и идея за осъществяването им! Цялата тази еуфория ми дава да разбера, че оттук нататък не мога да правя никакви компромиси и ще се постарая 2019-та да дам най-доброто от себе си!“, споделя още Татяна.

Само няколко часа след премиерата си в портала за видеосподеляне, “Записано е в сърцето ми“ прозвуча за първи път и в чужбина. Татяна представи новия проект в Белгия, където гостува в петъчната нощ, а тази седмица за звездата предстоят срещи с почитателите й в Русе и Айтос.

КАТЕГОРИИ