Татяна: Короната остава в България

Татяна: Короната остава в България

Голямата новина от този уикенд е победата на Татяна в Международния конкурс за “Най-вдъхновяваща жена” под наслов “Насилието по-света”. Той се проведе във Варна и в него участваха 19 красавици от Европа, Азия, Америка… Влюбената в музиката Татяна се окичи с най-престижния приз – короната на “Кралица на 2024 година”. Така короната остава в България.

“Аз съм това, което съм благодарение на сина ми, семейството и вярата в Бог!”, казва Татяна и допълва: “Толкова много вярвах в мечтите си като малко момиченце. На моя бал нямах рокля и ползвах на моя приятелка… Днес имам възможността да бъда с най-красивите рокли под прожекторите на светлините в България, а през октомври ще имам възможността да представя България и в Америка USA-Атланта. Всичко е възможно, когато работиш върху себе си, имаш воля и характер, за да постигнеш и най-смелите си мечти. Благодаря на семейството ми и Бог, че са винаги до мен…”

2
За мотивите да се включи в тази световна надпревара, която не е свързана с музиката, Татяна казва:

“Мотото на международния конкурс е “Насилието по-света”. Силата да бъдеш пример, сила, красота, поведение и възхищение на хората е моята магия, която съм Жена! Сред 19 успешни и красиви жени от различни страни, короната остава в  България и през октомври имам честта да представя България в Америка - Атланта. Горда съм за това признание и знам, че е голяма отговорност да я нося. Освен че моята мисия е да съм певица, знам че мога да бъда пример и възхищение на хората по-света – Жена!”

Татяна е радостна от победата, но споделя, че заслуга за нейното представяне има и синът и Атанас, който е бил неизменно до нея в дните на конкурса и е влязъл в ролята на неин личен преводач. Така двамата са показали голямата и неразривна връзка майка-син.

КАТЕГОРИИ