Татяна: “Сървайвър” за мен е истинско предизвикателство

Татяна: “Сървайвър” за мен е истинско предизвикателство

“Житейският ми път до тук ми поднесе много уроци и победи. Истинско предизвикателство е да поема в една нова и екстремна посока. Хората, които ме познават отблизо ми казват: ”Това е твоята игра”, други - ”Защо си го причиняваш, имаш всичко - професия, работа и какво ли не”. Не, не се задоволявам с малкото и еднообразното и това вече е факт. А може би и предложението дойде в най-подходящия момент от живота ми. Казват, че всяко нещо се случва, тогава, когато си готов за него…”, споделя своите мисли Татяна само няколко дни преди да започне Голямата игра.

2
Певицата е готова за несгодите и изпитанията в Survivor 7, казва, че винаги е знаела вътрешно, че рано или късно й престои подобно изпитание. Според нея явно Господ е чул подсъзнателния й глас.

“Предвид крехката ми визия (иронизирайки ме хората, които не ме познават, твърдят, че съм суетна), но дали е възможно да издържа е време да разберем. Нека повече хора опознаят Татяна, която има смелостта да свали високите токове и скъпите рокли, и да ме видят в една друга и различна светлина…”

Само да е здрава, си пожелава Татяна. Тя е уверена в себе си и се надява да намери стойностни, борбени и готини хора, за да преминат лесно през всички битки и задачи които престоят.

КАТЕГОРИИ