Татяна: В музиката няма граници за мен

Татяна: В музиката няма граници за мен

Лятото все по-често напомня за себе си, а какво е едно истинско лято без хубава музика. Татяна е помислила за почитателите на поп-фолка и фолклора, за които готви изненади. В разгара на любимия сезон на звездата, която е родена през юли, тя ще ни зарадва с цели два проекта, които вече са записани в студио.
Единият е поп-фолк парче, което със сигурност ще заинтригува меломаните, а другата мелодия е авторска песен от Добруджанския край. Безспорно Татяна се е постарала да подготви проекти на ниво, а в очакване на появата им, можем да се насладим на хитовете на изпълнителката в YouTube канала на музикална компания “Пайнер“ – PlanetaOfficial.

Днес в ефира на телевизиите с марката “Планета“ ще видите и любими фолклорни заглавия от репертоара на Татяна в рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер“.

“В музиката няма граници за мен. Неслучайно не спирам да правя фолклорни песни, защото ги обичам, защото съм закърмена с тях, възпитана съм с тези песни от моите баби и дядовци, от моите учители, от всички, които са допринесли да бъда това, което съм в момента“, не крие Татяна, която е възпитаник на Националното училище за фолклорни изкуства “Широка Лъка“.

Именно с българска народна музика певицата прави първите си стъпки като изпълнител, а преди години представи и своя интерпретация на една от най-емблематичните народни песни “Излел е Дельо Хайдутин”, за изпяването на която получи личната благословия на голямата народна певица Валя Балканска, в чийто оригинал песента бе изпратена като музикално послание от Земята към далечния космос.
Татяна споделя днес със зрителите и песните, които са изпълнени от нейни колеги, а тя истински харесва. Кои са те ще научите, ако изберете програмата на “Планета“ ТВ от 12:05 часа, както и тези на “Планета Фолк“ и “Планета HD“ съответно от 12:35 и 14:05 часа.

 

КАТЕГОРИИ