Татяна: За мен годините са просто една цифра

Татяна: За мен годините са просто една цифра

Татяна избра любимото си предаване, за да отпразнува личния си празник със своите почитатели и екипа на “Автограф”. Тя споделя, че тази година е много специална за нея.

“Първо, защото имам кръгла годишнина и второ, защото точно на рождения ми ден аз правя подарък за всички мои почитатели, като им поднасям най-новата си песен със заглавие “Мамасита”. Така че вълненията са много и съм малко объркана и превъзбудена. През годините винаги съм пропускала да пусна парче през юли по една или друга причина. Просто така се е случвало.”

“Тази година умишлено исках на моя рожден ден да предложа песен и да направя подарък към всички мои почитатели, които вече толкова години ме обичат и ме следват. Мисля, че те го заслужават.”

Татяна не се притеснява от възрастта и никога не е крила годините си. Напротив, за нея е комплимент, когато някой я попита на колко години е, защото многократно след това следва реакцията: “Уау!!!”

“За мен годините са просто една цифра. Първо не мога да асимилирам на колко ставам, защото за мен специално един човек е на толкова, на колкото изглежда. Защото външният ни вид издава как се чувстваме и на колко сме. Няма да казвам на колко се чувствам. Хората, когато ме виждат, сами могат да определят как изглеждам и какво излъчвам. Най-важното за мен е да се чувствам добре в кожата си, а аз се чувствам наистина така”, споделя певицата пред водещата Галя Димитрова.


В “Автограф” Татяна разкрива тайната как с минаването на годините не спира да хубавее, как успява да е винаги във форма и да поддържа тялото си.

“Спортувам от много години и на това отдавам ефекта, че изглеждам по този начин. Освен това съм много дисциплинирана като дама. Храната и козметиката са били много важни още, когато бях на 20 години. И ако трябва да съм честна, аз се чувствам по-добре в момента и се харесвам повече, отколкото преди”, казва още Татяна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ