Татяна прави заявка за хит на лятото със специална песен

Татяна прави заявка за хит на лятото със специална песен

Дългочаквана бе премиерата на най-новия проект на Татяна “Само с теб“. Видеоклипът вече може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета“ ТВ и “Планета HD”, а още с появата си лентата провокира силен интерес сред меломаните. Всички те са категорични, че в последните години изпълнителката полага много усилия и старание, а резултатът е два хита за една година. След “Записано е в сърцето ми”, “Само с теб“ продължава тази линия и дава категорична заявка за хит на лятото:

“Изключително красив клип и много добра песен, поздравления“, “Хит, хит, хит! Браво, Татянче“, “Много хубава лятна песен! Имаш огромен потенциал за една от любимките на публиката! Продължавай все така!“, “Песента е готина. Клипът е много як, просто уникален, Татяна е секси и красива“, “Перфектна песен за лятото! Голямо браво!“, “Имаш 100% хит. Много ми харесва“, пишат абонатите в YouTube.


Самата Татяна признава, че това е песен, създадена с много любов за всички почитатели на поп-фолка:

“Благодаря на Даниел Ганев за музиката и аранжимента, които създаде за мен... Провокирана от музиката, създадох текста на песента, в която излях всичко, което чувствам! Моите безкрайни благодарности още на Цецо Андреев и Момчил Спасов, които въпреки неловката ситуация, в която попаднахме, успяха да ме покажат в най-добрата ми светлина, както винаги! Благодаря за най-красивия ми клип на Ники Скерлев, с който за пореден път работя и за пореден път успяхме да реализираме нещо различно и красиво за всички вас! Пожелавам ви едно незабравимо лято и винаги да имате някой, на който да кажете ”Само с теб” днес,  утре и завинаги!“.

Феновете са убедени, че именно любовта е причина за вдъхновението и успехите на тяхната любимка. Татяна не крие, че с тази песен е искала да представи най-доброто от себе си, защото за първи път посвещава песен на специален за нея човек. Затова й дълго време се подготвяла за снимките в Кипър, до последно, заедно с екипа й изпипват всеки детайл, а сценарият е пазен в тайна от любимия й мъж. Но резултатът определено заслужи вниманието на публиката и ценителите на красотата.

КАТЕГОРИИ