Татяна празнува рожден ден с любима песен

Татяна празнува рожден ден с любима песен
Слушай в Стрийминг Платформите

На 17 юли рожден ден празнува Татяна. Атрактивната изпълнителка страшно много харесва своя личен празник и всяка година планира негово посрещане по различен начин. С какво през 2024 г. ще ни изненада Татяна, певицата все още не издава. Но най-голямата награда за рождения ден на Татяна е премиерата на една нейна любима народна песен. “Не казвай, любе, лека нощ” е включена в най-новия албум на изпълнителката – “Горда съм българка”, събрал истинска съкровищница от златни народни песни.

Премиерата на видеоклипа “Не казвай, любе, лека нощ” е в YouTube канала - Planeta Folk Official и в програмата на телевизия Planeta Folk HD. Новият аранжимент на песента е на Димитър Милев, а режисьор на лентата е Радослав Георгиев. С този подарък Татяна за поред път засвидетелства обичта си и преклонението към родния фолклор. И както не веднъж е казвала – популяризирането на народната песен е една от приоритетните мисии в живота й.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят на Татяна един прекрасен празник, изпъстрен с емоции и много хубава музика.

КАТЕГОРИИ