Татяна с благодарност за името, което носи

Татяна с благодарност за името, което носи

Съществуват различни версии за значението на името Татяна. В превод от гръцки то означава “устройва”, а от латински – “бащински”. Руснаците пък смятат, че то е с руски произход и се тълкува като “приказна царица”. Според други то идва от Тангра, тъй като коренът на името на върховния бог и на Таня е един и същ – “тан”, което значи “небе”. На 12 януари имен ден празнува и певицата Татяна. Това е денят, в който се отдава почит на Св. Татяна. Имен ден празнуват всички с името Таня, Татияна, Татяна, Траяна. Света Татяна – Великомъченица е почитана, както от православни, така и от католици.

Звездата на телевизия “Планета” Татяна е благодарна, че носи точно това име, затова не пропуска да почете своята светица. 2024 година за нея започна ударно и по всичко личи, че ще бъде една добра и благодатна година.

“Добре дошла 2024-та! Нека е изпълнена с много здраве, благоденствие и истински докосващи моменти, които да осмислят живота ни.”, написа певицата в социалните мрежи.

А за отминалата вече 2023 година бе повече от откровена:

“Една силно емоционална и пикова година в живота ми. Най-голямото ми предизвикателство което получих през тази година! ”Сървайвър”, моята голяма победа в живота ми, свързана с много глад, лишения, изпитания на тежки игри и неблагоприятни условия на живот, които ме заведоха до Финал. Мястото, в което опознах себе си и съм горда за смелостта, харизмата и енергията, с която получих и псевдонима ”Майката на племето”…
Благодаря на Господ, затова, че съм жива и здрава, както и всички мои близки! Благодаря на всички хора, с които се срещнах през тази година и оставиха положителна частица в сърцето ми…”

Честит имен ден на Татяна – поздравите са от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”!

КАТЕГОРИИ