Татяна с откровение за участието си в Сървайвър 7

Татяна с откровение за участието си в Сървайвър 7

Тази вечер от 18.00 часа зрителите на телевизия “Планета” ще станат свидетели на емоционалното посрещане на Татяна от Доминикана, където взе участие в последния сезон на екстриймното шоу “Сървайвър 7”. Певицата бе очаквана от своя син Атанас и група приятели, които дори бяха избрали като символ кокосови орехи.
2
Веднага след края на състезанието Татяна сподели с почитателите си мислите и вълненията, които владеят сърцето й:

“Днес, когато вече осъзнавам, че голямото приключение “Сървайвър” приключи, в сърцето ми и душата ми напират двустранни емоции. Велико е да имаш смелостта за нещо толкова различно и неповторимо в живота си. Велико е да се впуснеш в необятното и независимо от страховете към непознатото в живота ти, скачаш смело и се впускаш с пълна сила към него. “Сървайвър” е един живот, толкова различен от реалността ни, който ще остави живи спомените ми завинаги…”

3

“Щастлива съм с призванието от моите съотборници с етикета ”Майката на племето” и това, че бях положителната енергия, за много от тях. Благодарна съм на всеки един от хората, които срещнах по пътя си в “Сървайвър” и знам, че всичко се е случило с причина. Животът е за смелите и тези, които не се боят от трудностите за оцеляването ни. “Сървайвър” е етикет за уважение и смирение и голяма борба със самите себе си, и всички ние поотделно го доказахме. Щастлива съм, че имах смелостта и волята да изживея тази приказка с достойнство, която съм сигурна че ще ме връща всеки ден точно там, където преборих себе си, научих много за себе си и оцелявах, вярвайки в доброто и неповторимото, което животът ми предлагаше всеки един ден…”

КАТЕГОРИИ