Татяна със спомени за предизвикателството “Сървайвър”

Татяна със спомени за предизвикателството “Сървайвър”

“Майката на племето” – така зрители и участници в риалити формата Survivor 7, запомниха Татяна. Участието й в голямото изпитание бе впечатляващо и дълго коментирано. Неслучайно Татяна бе и сред финалистите в предаването само на крачка от първото място. Много борбеност, много сила на духа и воля показа иначе крехката певица и доказа на всички, че е силна жена, готова да преодолява всякакви препятствия.

“Една година от най-голямото предизвикателство в живота ми - ”Сървайвър”! Толкова спомени, смесени с толкова много борба със себе си, неблагоприятни условия на живот и изпитание на физика и психика. Чувствам се горда и щастлива, че имах възможността да изживея и един друг живот, макар и за 3 месеца.”, написа Татяна и публикува снимки от своето участие в Survivor 7.

След формата Татяна се посвети изцяло на музиката и на срещите си в феновете, които така й липсваха през месеците на “отшелничество”. Роди се и песента “Чалга коалиция” с препратки от случки и събития в Доминикана. Певицата представи и две народни песни – “Полегнала е Гергана” и “Драгано, Драганке”, с които за пореден път показа любовта си към фолклора и стремежа си да даде нов живот на най-красивите мелодии.

КАТЕГОРИИ