Татяна се раздава в “Сървайвър”

Татяна се раздава в “Сървайвър”

Тази година зрителите могат да преоткрият една от любимите си изпълнителки в ново амплоа. Татяна прие предизвикателството да се включи в отбор “Известни” и замина за Доминикана да участва в игрите от “Сървайвър 7”. Въпреки съмненията на някои хора, че една фолк певица трудно ще се справи с предизвикателствата, Татяна напълно ги опровергава и се раздава докрай за победата на своя отбор.
2
Но не само игрите крият изненади в Тропиците. В “Сървайвър” никой не е защитен от нападенията на екзотични животни. Докато събираше изгорели съчки Татяна преживя истински кошмар. Тя бе ужилена от скорпион и се наложи да бъде откарана в болница:

“Усетих, че нещо ме убоде по пръста. Помислих, че е бодил, а после видях пълзящия скорпион! Изплаших се, но дойде лекарски екип и се погрижи за мен”, обясни разтреперана певицата. Докторите дезинфекцираха мястото, а съотборниците на Татяна успяха да хванат нападателя и да го метнат в огъня.

За късмет на изпълнителката, ужилването се оказало леко и не застрашавало живота й. След инцидента Татяна отново се чувства добре и с готовност участва в игрите. Тя се хвърли през глава в играта за вкусна награда - пица, и показа изключителен синхрон в тандем с Благо Джизъса, с когото се познават от 20 години.
Нейните фенове й пожелават успех и да бъде по-внимателна, за да не пострада.

КАТЕГОРИИ