Татяна в дует с актуален и харесван изпълнител

Татяна в дует с актуален и харесван изпълнител

Татяна е щастлива, защото напоследък се случват все хубави неща около нея и в личен, и в професионален план. Най-голямото събитие в личния й живот е, че тази година изпрати абитуриент. Синът й Наско завърши средното си образование с отличен успех и вече е избрал по какъв път да тръгне. Според Татяна младите хора трябва да бъдат нахъсвани и всеки родител трябва да даде някаква посока на детето си, която смята за правилна:

“Аз съм амбициозна майка и в определени ситуации съм строга към сина ми, защото естествено му мисля само доброто и искам той да бъде моята гордост. Щастлива съм, защото ние нямаме тема табу и общо взето всичко, което той мечтае и иска, го коментираме преди това и взимаме най-правилното решение. Разбира се, крайното решение си е негово и смятам, че на този етап то е правилно и е във вярната посока, в която ще продължи да учи и да се реализира.”


Татяна разкрива пред водещата Галя Димитрова, че синът й е избрал професията на военния моряк и вече е приет във Военноморското училище във Варна.

“Трябва да призная, че аз му предложих тази професия и в началото той не го беше взел насериозно, но като започна 12-ти клас, след като обсъдихме с него какво ще правим по въпроса за кандидатстването, той се замисли и се съгласи с мен. Смятам, че ще върви в правилната посока и му пожелавам само да е здрав и да се бори, защото животът е една борба, още повече той е мъж, а истинските мъже са мъже, когато не парадират само с визия, мускули и пари. Те залагат на това какво ще направят, какво ще дадат на своето семейство, на хората около себе си. Затова мисля, че избрахме една доста сериозна професия и му пожелавам успех.”


В професионално отношение певицата също е много доволна. Усеща, че когато човек иска нещо и е амбициран в дадена посока, наистина нещата се получават.

“Казала съм си, че през 2018 искам да дам много на моите почитатели и на хората, които ме харесват, било то с поп-фолк или с народна музика. Като цяло 2018 ми е доста работна. Имам записани две нови народни песни, дори едната “Девойко мари, хубава” се появи преди броени дни. Другата е хороводна тракийска, но засега няма да издавам коя е тя.”


“По въпроса за поп-фолк песните сега ще изненадам някои, тъй като наскоро излезе “В Инстаграм съм ти любима”, а аз вече се готвя за записи и се надявам в разгара на лятото да имам нова песен. Демото вече е готово, текстът е почти готов и той. Този път той не е мой. Парчето е много яко, много модерно и различно. Това, което мога да кажа е, че песента е дуетна и е с изпълнител, който е харесван и актуален. Мъж е, само това ще издам. Нашите почитатели ще кажат накрая тежката си дума. Аз правя това, което усещам и мисля, че ще се хареса, а пък да става каквото ще”, казва още Татяна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ