Татяна в твърда Чалга коалиция

Татяна в твърда Чалга коалиция

“Чалга коалиция” е най-новото заглавие в репертоара на Татяна. Отправките в песента и видеоклипа към наскоро завършилия сезон на риалити-формата “Сървайвър” са очевидни. В него Татяна бе един от най-активно действащите персонажи. Участието й в Доминикана определено се запомни, а коалицията, която тя направи с мъжете в племето бе наречена “Чалга коалиция”.

“Ето, че дойде момента, в който да ви предложа песента, която подготвях докато бях в Сървайвър! ”Чалга коалиция” е песен, която направих с голяма нотка от всичко, преживяно на острова и пресъздадено в реално време! Българинът е истински Сървайвър цял живот, но нищо няма да му попречи да спре да се забавлява, независимо от обстоятелствата по-добър от Българина има, ама няма!”, написа Татяна, представяйки новия си музикален проект.

2
Песента “Чалга коалиция” е по музика и аранжимент на Деян Асенов. Текстът е написан от Татяна и Мариета Ангелова, а режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев. Пред камерата застават все красиви и популярни лица, за да предадат своето лятно купонджийско настроение и на зрителите. Актрисата Латинка Петрова има специална роля във видеото, а нейния колорит и артистизъм завладява всички. Във видеото участва и популярният инфлуенсър Баланчо.

“Татяна гърми яко… Уникална, както винаги, клипът е много забавен… Готино и свежо парче за лятото… Абсолютен хит. Татяна е огън жена… Браво, Татяна – Супер коалиция…”

КАТЕГОРИИ